torsdag 14 april 2011

O what a wunderful day

Vilken jävla perfekt dag det varit, ledig från jobbet, vaknade tidigt ändå och började faktiskt påskstäda lägenheten, hängde upp påskgardiner i köket och fick det riktigt snyggt, nu tror ni förståss att jag fått hjänblödning eller nått :) perfekt dag, städning har han ballat ur helt tror ni väl? Det behövdes faktiskt, jag bor själv och har ingen som sköter om sånt där, har dock en kär särbo :)

Det mest perfekta var det underbara vädret och 6 timmar i garaget, idag flöt allt på som i trans, nu äntligen fanns tid till att sätta ihop racern så jag kan måtta in piporna, fästen till tank/sadel m.m. så jag sen kan plocka ner igen och lämna grejerna på lack.

Nå, vad tycks? Det blir liksom rätt bra för att skryta lite, man vet ju aldrig riktigt hur grejerna lirar ihop innan man har facit i handen så att säga. Äntligen har det blivit något man kan kalla hoj.


Körställningen blir ganska extrem, jag är 188cm lång, dock kommer sadel upp lite mera när jag lagt gummi runt ramen men bara ca 2cm. Men va fan, en racer ska ju inte vara bekväm.


Jag hittade inte kedjespännarna, har för mig att jag sett dom eller också var de inte med vid köpet, körde ju hem allt i lådor :)

När jag ändå var igång så bytte jag tändningslås, fixade en kopparpackning till oljetanken, luftade oljepumpen på orginalaren. Jag har nämligen bokat besiktning den 5 maj... Det blev en tur till macken på den för fyllning av tanken (NOS från Marcel) gött, kopplingen slirar lite vid fullt ax, får väl kolla det, men racern kommer i första hand just nu, det går alldeles utmärkt ändå, orginalaren är ju mera en glidare :)

Väldigt långt inlägg denna gång, jag är alldeles lyrisk. Episkt skulle mina söner sagt, nu ska jag fira med en liten virre. Fortsätter inspirationen och vädret så känner jag på mig att projectet inte blir så långvarigt som jag trodde från början. Försökte även måtta in expansionspiporna genom att tejpa ihop delarna med eltejp, jag fick väl ett hum om hur det ska vara, men piporna är lite inoljade så tejpen släppte, det är nog ett 2 mans jobb, det blir nästa steg.

Hej för nu!

Inga kommentarer: