söndag 29 april 2012

Busig

Idag kunde jag fan inte hålla mig, slängde på regskylten från min andra T250 och tog en längre provtur till skärgården, äldre gentlemän i min ålder höll på att vrida nacken av sig när jag kom smattrande, vilken härlig kväll, blev en laglig tur också med den Blåa.

Måste ta en dag och kolla upp elkablarna till ljuset ordentligt, gasen vill också hänga sig lite, koll av gasvajer och trottlarna måste det bli. Den ryker som fan, får väl späda ut soppan eftersom den som är i är oljeblandad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den är så vacker att man nästan blir tårögd. Vad är planen för att gömma undan batteriet?

Mvh
Simon Genelöv

Mats sa...

Eftersom själva grundtanken med en Caferacer är att ta bort alla onödiga saker och få hojen så lätt som möjligt så har jag aldrig haft någon plan för att dölja batteriet, med facit i hand kan jag dock hålla med om att åtminstone kablarna borde gömmas undan bättre vilket inte gör sig så lätt. Tändbox, batteri och likriktare måste jag ha någonstans, om jag inte haft oljetanken i sadel skulle jag kunnat stuvat undan grejerna där, å andra sidan hade jag då behövt ha oljetanken någon annan stans. Nå, jag är ingen proffsbyggare som drar kablar inne i ramen t.ex. så jag får vara nöjd ändå.

Anonym sa...

Funktion är alltid vackert! Tror det blir bra. Om du inte är nöjd så kanske det ser bättre ut att gömma kablarna i krympslang för att få bort lite av ormbokänslan. Ruskigt läckert slutresultat. Hoppas se den på byn...

Mvh
Simon Genelöv