söndag 23 oktober 2011

Expressfrakt

Det har varit mycket förvärvsarbete ett tag, men här kommer en kort uppdatering av vad som händer.

Den felköpta Kröber varvräknaren är åter hos Scooter Center i Tyskland och jag har fått återbetalningen från dom. Den "riktiga" Kröbern med 0-12 000 gradering och avsedd för 2-cylindrig 2-taktare med batteritändning har kommit (fast ligger på Posten), det otroliga var frakten från Milano, jag fick ett mail med trackingnr, kollade och paketet var hämtat hos avsändaren kl 16:10 torsdag 20 okt och när jag kom från jobbet på fredag 21 okt låg en avi på hallgolvet, Posten hade varit hos mig kl 10:48 fredag 21 okt för att lämna paketet, otroliga 18 tim 38 min från avsändaren i Milano till min dörr i Kristinehamn, det är vad jag kallar expressfrakt, det var sänt med TNT Express. Rekommenderas......

Igår lördag var det fotosession vid garaget, en av mina söner agerade fotograf och Caferacern monterades lite provisoriskt, jag själv skulle vara med på bild till ett kommande reportage i Classic Suzuki Magazine. Jag lyckades hitta min gamla knuttejacka från 1974 och ett par solbrillor så jag hoppas jag ser ut som en riktig "Rocker", nå lite patetiskt kanske men man måste ju bjuda på sig själv även om man närmar sig 54 år..

Jag har en del semesterdagar kvar, ska försöka att ta ut några och se till att det blir svetsat fästen för sadel/tank så ramen kan bli färdig för lack.

Hittade denna filmsnutt på YouTube, T20 Caferacer från Down Under...snygg....

Inga kommentarer: